Δεν είμαστε πια στην τάξη. Αφήσαμε τα μολύβια. Ευκαιρία να χορέψουν τα ποντίκια!:D

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

οι μουσάτοι, έχουν ...κάτι!

Τα γένια κατά καιρούς θεωρήθηκαν ως στοιχείο ανδρισμού, ομορφιάς, ασχήμιας, ελλιπούς καλλωπισμού, πένθους, καλλιτεχνίας, επαναστατικής φύσης, ανεμελιάς, εντυπωσιασμού ...και άλλα πολλά.
Στο βίντεο του Ben Garvin που ακολουθεί μια μαγική γενειάδα μας αποκαλύπτει και άλλα ...ταλέντα, με πολύ χιούμορ:


πηγή:http://www.walltowatch.com/view/49452/A+Stop-Motion+Video+of+Beard+Tricks+



4 σχόλια:

  1. Λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι δεν ξυρίστηκα για ένα μήνα, όλο τον Ιούλιο. Είχα πάρει βέβαια τη σχετική άδεια... Συναγωνιζόμουν άνετα τον τύπο του βίντεο. Από ένα σημείο και μετά δεν το άντεξα άλλο! Όλη την ώρα ξυνόμουνα σαν να είχα τσιμπούρια! Το πιο ωραίο ήταν όταν ξυρίστηκα: μου πήρε σαράντα λεπτά! Και σαν να μην έφτανε αυτό, βούλωσα και τον νιπτήρα! Για το μόνο που στενοχωρέθηκα είναι ότι δεν πρόλαβε να με δει έτσι η μάνα μου όταν πήγα στο χωριό! Ήθελα να δω την αντίδρασή της. Θα 'χε πολύ πλάκα! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να το λες εσύ, θα τον συναγωνιζόσουν ...μόνο έχω μια απορία:τα καρότα και τα αγγούρια που έβγαλες από το μούσι τα έκανες σαλάτα; Ή μήπως αυτά έφταιγαν για τη φαγούρα;Όσο για τη μανούλα, μάλλον τη γλίτωσες από μεγάλη λαχτάρα ...άσε που θα τα 'βαζε και με το πρόσωπο που σου έδωσε την άδεια!;)

      Διαγραφή
  2. Αχ!... αυτές οι μαμάδες!
    Τις προάλλες πήγα στο φούρνο της γειτονιάς μου και συνάντησα τη μητέρα ενός συναδέλφου (από φέτος) στο σχολείο μου. Ήμουν αξύριστος μιας εβδομάδας. Σαν να είδε μπροστά της το γιο της! ¨Και εσύ βρε παιδάκι μου; Του λέω του Στάθη (ο γιος της) να το ξυρίσει και δε με ακούει!". Ρεζίλι μας έκανε στη φουρνάρισσα! Και του Στάθη του πηγαίνει. Το περιποιείται, φέρνει λίγο προς το κουλτουρέ. Τι να της πεις! Ότι και να τις είπα, ότι δηλαδή φτιάχνεις καλύτερη επιδερμίδα, διατηρεί το δέρμα πιο φρέσκο, σε προστατεύει από τον ήλιο... αυτή τα δικά της.
    Να ξυριστούμε, είμαστε δάσκαλοι!
    Γι' αυτές θα είμαστε πάντα τα μικρά τους παιδιά. Σα να μη μεγαλώσαμε καθόλου! Ήθελα να ξέρω, θα κάνουμε κι εμείς τα ίδια με τα παιδιά μας;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα, εισέπραξες εξάψαλμο αντί του Στάθη!
      Σιγά μην κάνουμε τα ίδια ...εμείς έχουμε άλλα μέτωπα:τατουάζ,σκουλαρίκια σε περίεργα μέρη και πάει λέγοντας!:)

      Διαγραφή

Ό,τι πεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου ...
όταν δε θα το περιμένεις...
Χιουμοράκι...