Δεν είμαστε πια στην τάξη. Αφήσαμε τα μολύβια. Ευκαιρία να χορέψουν τα ποντίκια!:D

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

πες μου πώς βουτάς ...

Έχεις κατέβει στην παραλία για μπανάκι.
Έβαλες το αντηλιακό σου και ήρθε η ώρα να βουτήξεις.
Ποιο είναι το δικό σου ...τελετουργικό; Τεστάκι...
  1. Βρέχεις πρώτα τα πόδια ως τον αστράγαλο ...Αμάν, τόση ζέστη και πάλι το νερό σου φαίνεται κρύο! "Άντε, να προχωρήσω και μέχρι τη γάμπα", σκέφτεσαι. Τρίτος σταθμός ...το γόνατο. Ωχ, έρχεται κύμα!Ευτυχώς δεν έφτασε πιο πάνω από τη μέση του μηρού...Τότε αντιλαμβάνεσαι ότι σε βλέπουν ...άνθρωποι. Παίρνεις βαθιά ανάσα και βουτάς ως το λαιμό. Μπρρρ!
  2. Μπαίνεις θαρρετά περπατώντας ως εκεί που το νερό σου φτάνει στο γόνατο και μετά βουτάς.
  3. Μπαίνεις τρέχοντας στα ρηχά και μετά κάνεις βουτιά, σηκώνοντας όσο πιο πολύ νερό μπορείς.
  4. Βουτάς από ψηλά: από βατήρα, από βράχο, από εξέδρα.
Για να δούμε τι ψάρια έπιασες!
  1. Το θετικό είναι ότι θα μπορούσες να πρωταγωνιστείς σε ταινία του Αγγελόπουλου! Το αρνητικό, ότι είσαι λίγο φοβητσιάρης. Θάρρος!Το νερό είναι μόνο λίγους βαθμούς πιο κρύο από το σώμα σου. Για να δροσιστείς δεν ήρθες άλλωστε; Αλλιώς, ας έμπαινες στη μπανιέρα!
  2. Μια χαρά σε βρίσκω!
  3. Ξέρεις -και επιδιώκεις- να κάνεις εντύπωση! Βέβαια, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να παραμαζέψεις κανένα παιδάκι ή να καταβρέξεις κάποιον στα ρηχά, πράγμα που δε θα ήταν και τόσο καλό. Άσε που, για να μπεις τρέχοντας στο νερό, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γνωρίζεις καλά πώς είναι ο βυθός. Θα έτρωγες μεγάλη ήττα αν πατούσες κανένα μυτερό βραχάκι και άρχιζες τα "αχ και βαχ!"...
  4. Μπράβο σου, είσαι τολμηρός και αθλητικός! Πρόσεχε όμως, γιατί πολλοί έχουν πάθει ζημιά βουτώντας χωρίς να υπολογίσουν σωστά το βάθος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ό,τι πεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου ...
όταν δε θα το περιμένεις...
Χιουμοράκι...