Δεν είμαστε πια στην τάξη. Αφήσαμε τα μολύβια. Ευκαιρία να χορέψουν τα ποντίκια!:D

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

λουόμενοι...

Σαν πας στην παραλία... πολλά θα δουν τα ματάκια σου! Κόσμο και κοσμάκη που συμπεριφέρεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
Ο ...aquaman!
Από την ώρα που θα πάει ως την ώρα που θα φύγει, βρίσκεται μέσα στο νερό. Μακροβούτια, καταδύσεις, απλωτές και όλα από την αρχή. Λατρεύει το νερό και αυτός είναι ο μόνος λόγος που είναι εκεί.
Ο/η φανατικός του μαυρίσματος.
Κάποιος του έχει πει ότι του πάει το μαύρισμα ή είναι τουρίστας με ανοιχτόχρωμο δέρμα και θέλει να επιδείξει το μαύρισμά του ως απόδειξη των διακοπών που έκανε. Κατά πάσα πιθανότητα έχει μαζί του μια μεγάλη γκάμα αντηλιακών τα οποία εναλλάσσει συχνά για καλύτερα αποτελέσματα. Κάποιος πρέπει να του μιλήσει για τους κινδύνους της ηλιοθεραπείας ...δεν είμαστε στη δεκαετία του 70!
Η ωραία της παραλίας
Έχει αγοράσει το πιο τρέντι μαγιό, έχει κάνει τις γυμναστικές και τις συσφίξεις της δυο μήνες πριν, συνήθως είναι νεαρή σε ηλικία και διαθέτει καλλίγραμμο σώμα,αλλά έχει έναν μόνο καημό: μην τυχόν και υπάρχει στην παραλία κάποια ωραιότερη απ' αυτήν. Χαλάρωσε, κοπελιά!
Ο/η ...διαβαστερός
Μετά την υποχρεωτική βουτιά, την αράζει κάτω από την ομπρέλα χώνοντας τη μούρη του σε κάποιο βιβλίο. Μεταξύ μας, αν το έκανε σε κάποια ερημική παραλία, ίσως και να ήταν πραγματικά κάποιος που απολαμβάνει το διάβασμα. Τις περισσότερες φορές όμως θέλει απλά να δείξει ότι διαβάζει. Αλλιώς ...τι ζητάει ο Κούντερα στην παραλία;
Ο/η αθλητικός
Θαλάσσια σπορ,μπιτς βόλεϊ, ρακέτες... Δεν σταματάει λεπτό! Η ενεργητικότητά του είναι αξιοζήλευτη και περνάει καλά, αφού τα κάνει όλα ταυτόχρονα:και γυμνάζεται και μαυρίζει και διασκεδάζει.
Ο ...αραχτός και λάιτ
Βούτηξε; Δε βούτηξε; Δεν μπορείς να το πεις με βεβαιότητα. Έχει πιάσει ξαπλώστρα και παρατηρεί πίσω από τα γυαλιά. Καφεδάκι, μπυρίτσα, εφημερίδα. Μόνο η τηλεόραση λείπει!Άλλωστε, το καθήκον του το έκανε: έφερε την οικογένεια στην παραλία ...μην είμαστε και πλεονέκτες!
Η ...μαμά
Συνήθως δυσκολεύεται να χαλαρώσει, αφού κυνηγάει τον ...Μιχαλάκη διαρκώς: να μην πάει στα βαθιά, να μη μείνει χωρίς αντηλιακό και καπέλο, να αλλάξει μαγιό μόλις βγει από το νερό, να τσιμπήσει κάτι... Φυσικά και πρέπει να έχει διαρκώς το νου της στο παιδί, ούτε λόγος περί του αντιθέτου ...αν το έκανε και λίγο πιο διακριτικά όμως δεν θα έβλαπτε  (ούτε τον Μιχαλάκη ούτε τους υπόλοιπους).
Η πιτσιρικαρία
Αν βάλεις παιδιά και νερό μαζί, έχεις το τέλειο μείγμα για διασκέδαση. Πλατσουρίσματα, παιχνίδια, παρέες μέχρι τελικής πτώσεως.Χαίρεσαι να τα βλέπεις!
Και κάπου εκεί ...ανάμεσα στους λουόμενους ...κι εσείς κι εγώ... Αναγνωρίσατε τον εαυτό σας σε κάποια κατηγορία;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ό,τι πεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου ...
όταν δε θα το περιμένεις...
Χιουμοράκι...