Δεν είμαστε πια στην τάξη. Αφήσαμε τα μολύβια. Ευκαιρία να χορέψουν τα ποντίκια!:D

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

σχέδια στην άμμο

Είστε μόνος/η σε μια ερημική αμμώδη παραλία.
Έχετε κολυμπήσει ήδη και χαλαρώνετε στην αμμουδιά.
Τότε, το μυαλό σας αρχίζει να αντιλαμβάνεται την υγρή άμμο σαν έναν άγραφο καμβά.Αρχίζετε να ...ορνιθοσκαλίζετε.Τι ακριβώς;
Διαλέξτε μια από τις πιθανές περιπτώσεις και μάθετε τι μπορεί να δείχνει αυτό για σας (πάλι δωρεάν ψυχανάλυση-τυχερούληδες!).
  1. Το όνομά σας. Τι πιο απλό;
  2. Ζωγραφίζετε μια καρδιά με βέλος και γράφετε LOVE στη μέση.
  3. Ζωγραφίζετε μια καρδιά και γράφετε μέσα αρχικά-τα δικά σας και του αγαπημένου σας.
  4. Σχεδιάζετε αφηρημένα σύμβολα, που δεν έχετε δει ποτέ στη ζωή σας.
  5. Γράφετε με τεράστια γράμματα HELP και σπεύδετε να εξαφανιστείτε!
  6. Άλλο ...
Η ώρα της κρίσης
  1. Μη φοβάστε, δε θα σας χαρακτηρίσω ως εγωκεντρικούς (αρκεί που το σκεφτήκατε εσείς). Είναι πολύ φυσιολογικό να γράψετε το όνομά σας , καθώς είναι η λέξη που ακούτε πιο συχνά προφορικά και βλέπετε ή χρησιμοποιείτε γραπτά. Είναι αυτό που σας συνδέει με τον κόσμο. Ησυχάστε, είστε φυσιολογικοί, αν και κάπως κοινότοποι.
  2. Αν είστε κάτω των 14, Ok! Αν όχι, είστε μάλλον ανασφαλείς για τις καλλιτεχνικές σας επιδόσεις .Κατά μια άλλη ερμηνεία, έχετε πάθει overdose από ρομαντικές κομεντί με έφηβους πρωταγωνιστές. Σταματήστε αμέσως!
  3. Είστε ρομαντικοί τελικά, έτσι;Άντε λοιπόν, προχωρήστε και στο επόμενο στάδιο: δείξτε το ρομαντισμό σας στον ενδιαφερόμενο. Φωτογραφίστε την καρδούλα και στείλτε την με το κινητό ή με άλλο μέσο της τεχνολογίας στον καλό ή την καλή σας. Εκτός κι αν είναι απλά ευσεβής πόθος αυτή η σχέση, αλλά και πάλι σκεφτείτε το!
  4. Είναι φως-φανάρι:είστε απόγονος εξωγήινων που έχει ξεχάσει την καταγωγή του.Το ασυνείδητο όμως θυμάται και ποτέ δεν κοιμάται! Βέβαια, θα βοηθούσε αν θυμόσασταν και τι σημαίνουν αυτά τα σύμβολα.Μην προκαλέσετε άθελά σας κανένα διαγαλαξιακό διπλωματικό επεισόδιο!
  5. Διεστραμμένο χιούμορ!Ή μεγάλο υπαρξιακό κενό-χρειάζεστε βοήθεια για να το γεμίσετε. Χρειάζεστε βοήθεια γενικώς!Άρα, καλά κάνατε εξαρχής και τη ζητήσατε. Τραγική ειρωνεία!Τι θα έλεγε άραγε ο Άντλερ;
  6. Πρέπει να μου πείτε τι, για εξατομικευμένη ανάλυση στα σχόλια...
Πάντως, ότι και να διαλέξατε, μην ανησυχείτε! Σύντομα θα το παρασύρει το κυματάκι και μπορείτε να αρχίσετε απ' την αρχή ...τώρα που ξέρετε και τις ερμηνείες!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ό,τι πεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου ...
όταν δε θα το περιμένεις...
Χιουμοράκι...