Δεν είμαστε πια στην τάξη. Αφήσαμε τα μολύβια. Ευκαιρία να χορέψουν τα ποντίκια!:D

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

καλοκαίρι για ανταγωνιστικούς

Ψιτ ...εσείς!
Ναι, εσάς λέω, που δεν μπορείτε να χαλαρώσετε ούτε στις διακοπές. Που εξαιτίας του χαρακτήρα ή της δουλειάς σας τα βλέπετε όλα σαν ένα πεδίο ανταγωνισμού. Έχω προβλέψει και για σας μια λίστα ανταγωνιστικών καλοκαιρινών ...σπορ, να εκτονωθείτε. Follow me:
Το καλύτερο μαύρισμα
Φέτος βάλτε στόχο το καλύτερο μαύρισμα στην παραλία. Και δεν εννοούμε να καταλήξετε μαυρογκαγκανιασμένος ή με εγκαύματα, προσοχή! Φαντάζομαι ότι ήδη έχετε πάρει κάποιο χρωματάκι τον τελευταίο μήνα με τα κοντομάνικα. Αυτό βέβαια ενέχει τον κίνδυνο να καταλήξετε με το λεγόμενο "αγροτικό μαύρισμα" που λέγαμε στο χωριό μου, δηλαδή μια ευδιάκριτη διχρωμία από το σημείο στο οποίο έφτανε το μανίκι. Επιβάλλεται λοιπόν να αντικαταστήσετε τα κοντομάνικα με αμάνικα και να εργαστείτε για λίγες ώρες στο ύπαιθρο χωρίς μπλουζάκι (οι κύριοι) ή με ελαφρά περιβολή (οι κυρίες) αυξάνοτας την επιφάνεια του εκτεθειμένου δέρματος. Κουρέψτε το γκαζόν, πλύντε το αυτοκίνητο, καθαρίστε τα μπαλκόνια. Με σορτσάκι, εννοείται. Επαναλάβετε μέχρι να εξαλειφθεί η διχρωμία.
Το καλύτερο κορμί
Εδώ, πάρτε το απόφαση ότι ανταγωνίζεστε τον περσινό εαυτό σας. Αλλιώς, έπρεπε ήδη να είχατε κάνει τα κουμάντα σας. Αν όμως δεν φροντίσατε από πριν, πάρτε μια περσινή σας καλοκαιρινή φωτογραφία και βάλτε στόχο να βελτιώσετε τη φετινή σας εικόνα. Θαλάσσια σπορ και τα σχετικά, αντισταθμίζουν τις γαστρονομικές παρασπονδίες. Ε ...προσπαθήστε και λίγο!
Το καλύτερο μαγιό
Πού είστε διατεθειμένοι να φτάσετε; Στη γαλλική Vogue ίσως; Μην πιάνεστε κορόιδο: το ακριβό δεν είναι πάντα το καλύτερο. Διαλέξτε κάτι που σας κολακεύει και φορέστε το με αυτοπεποίθιση. Το τέλειο μαγιό δεν υπάρχει, ούτε είναι δυνατόν ένα τόσο μικρό ρούχο να καλύψει τις ατέλειες του σώματος. 
Ανταγωνιστικά παιχνίδια στην πλαζ και στη θάλασσα
Ποιος θα φτάσει πρώτος στη σημαδούρα;
Ποιος θα κάνει το μεγαλύτερο μακροβούτι;
Ποιος θα πιάσει το βότσαλο στο βυθό;
Ποιος θ΄ανοίξει τον πιο βαθύ λάκκο;
Ποιος θα κάνει το ωραιότερο κάστρο;
Ποιος θα νικήσει στις ρακέτες;
Εσείς, βρε κουτά!
Ο πιο ψαγμένος προορισμός
Εδώ, τα πράγματα είναι σκούρα! Όλοι   ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν την ...Αμερική των καλοκαιρινών προορισμών. Μπορείτε όμως να κάνετε τη διαφορά ξεφεύγοντας από τους δημοφιλείς προορισμούς. Εστιάστε στα σημαντικά:καθαρές παραλίες, επαφή με τη φύση, φιλική εξυπηρέτηση από τους επαγγελματίες του τουρισμού, δραστηριότητες που καλύπτουν τις αναγκες όλων των μελών της οικογένειας. Κι αν δε δημιουργήσετε trend, τουλάχιστον θα έχετε για σας έναν τόπο διακοπών στον οποίο θα ξαναπηγαίνατε με ευχαρίστηση.
Ο καλύτερα προετοιμασμένος
Ναι, εσείς θα είστε αυτός που δε θα ξεχάσετε ποτέ να πάρετε αντηλιακό, κουνουπέλαιο, στικ για τσιμπήματα τσούχτρας, φραπέ και καλαμάκια, ψάθα, καρεκλάκια και ομπρέλα, τοστάκια για τη λιγούρα, σανίδες και σαμπρέλες, προϊόντα apres sun για σώμα και μαλλιά, ψυγείο με μπίρες,ραδιοφωνάκι, εφεδρικές πετσέτες, σακούλα σκουπιδιών ... Φυσικά πρόκειται για έναν σεβαστό όγκο πραγμάτων, αλλά θα πάρετε τα εύσημα. Αυτό δε θέλατε;
Η ψυχή της παρέας
Εδώ, φίλοι μου, μπορείτε να δώσετε ρέστα! Θα οργανώνετε όλη τη διασκέδαση, θα είστε ευχάριστος και ζωηρός, θα συναναστρέφεστε με όλους στην παρέα, θα χαμογελάτε. Αν κεράσετε και παγωτά, έρχομαι κι εγώ!
clipart:openclipart.org



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ό,τι πεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου ...
όταν δε θα το περιμένεις...
Χιουμοράκι...