Δεν είμαστε πια στην τάξη. Αφήσαμε τα μολύβια. Ευκαιρία να χορέψουν τα ποντίκια!:D

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

πώς καταλαβαίνεις ότι έφτασε το καλοκαίρι


Να τα σημάδια που σε ειδοποιούν ότι καλοκαίριασε:
  • Περνάς μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου και παθαίνεις σοκ...Απομακρύνεσαι μονολογώντας:το ήξερα ότι δεν έπρεπε να φάω εκείνα τα σουτζουκάκια...ούτε το γουρουνόπουλο...ούτε τη σοκολατίνα ...ούτε την καρυδόπιτα ...ούτε....ούτε...(περίεργο πόσο καλή μνήμη έχεις, ξαφνικά, αφού πάντα λες:παχαίνω χωρίς να τρώω τίποτε!)
  • Ακούς ξαφνικά από το ανοιχτό παράθυρο: "Μαρίααααααα!Μη βρε παιδί μου πειράζεις τη γάτααααα! Μαρίαααααα λέωωωω!....Μπαμ-μπουμ-νιαρ- κρας- άαααααααα! μαμάαααααα!...."( είχες καταφέρει  να απωθήσεις στη μήμη σου την ύπαρξη της  γειτόνισσας-κατόχου ρεκόρ Γκίνες για το ύψος των ντεσιμπέλ που μπορεί να πιάσει η ανθρώπινη φωνή!)
  • Σηκώνεσαι τη νύχτα να πιεις νερό, ανάβεις το φως της κουζίνας και τότε βλέπεις με αηδία και τρόμο δεκάδες μικρά μαυροκαφέ ...τρεχάμενα αντικείμενα να τρυπώνουν όπως-όπως στα πιο απίθανα σημεία (είσαι τυχερός αν τα ...αντικείμενα δεν είναι και ...ιπτάμενα).
  • Κάθε τρίτη μέρα το μενού περιλαμβάνει κάτι με μελιτζάνες (παπουτσάκια, μουσακά, τηγανητές μελιτζάνες, μελιτζανοσαλάτα, σουφλέ μελιτζάνας...), ενώ κάθε μέρα κάτι με ντομάτα (ντοματοσαλάτα...ντοματοσαλάτα...ντοματοσαλάτα...). Διακρίνεις την πρωτοτυπία και επαινείς τη μαγείρισσα(αν μπορείς κάνε κι αλλιώς).
  • Γίνεσαι ...εθελοντής αιμοδότης!(τι εννοείς ότι  δεν υπέγραψες τίποτα για τη διάθεση αίματος σε κουνούπια; διάβασες τα terms and conditions;εντύπωση μου κάνει...)
  • Είσαι χαρούμενος χωρίς λόγο και σε πείσμα όλων των παραπάνω!(είναι η σεροτονίνη,βρε κουτέ!)




2 σχόλια:

Ό,τι πεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου ...
όταν δε θα το περιμένεις...
Χιουμοράκι...