Δεν είμαστε πια στην τάξη. Αφήσαμε τα μολύβια. Ευκαιρία να χορέψουν τα ποντίκια!:D

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

μας αρέσει να χαμογελάμε...

Από τον Ιανουάριο του 2011 το ιστολόγιο "ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ" μοιράζει ... χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Εμείς το ανακαλύψαμε πρόσφατα και έχει γίνει δικτυακό φιλαράκι. Πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο ιστολόγιο με πλούσια θεματολογία, που επιμελείται ο δάσκαλος Αντώνης Κρασάκης. Μπορείτε να βρείτε σ'αυτό θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, γνώσεις, μουσική, ποίηση, παροιμίες, παιχνίδια και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας.Επισκεφτείτε το κάνοντας κλικ στην εικόνα!




2 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΗ MARANDA,
    MIA ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΧΘΕΣ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ" ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ!
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΑΠ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ... ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ,ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ & ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ...ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠ' ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΚΙ ΑΥΤΟ Μ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ HOBBY ΜΟΥ!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ "ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ" ΣΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΦΗΜΑ!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΣΩΣΤΗΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΟΥ ΣΤΑ "ΔΕΥΤΕΡΑΚΙΑ", ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ...
    Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ,
    ΦΙΛΙΚΑ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΡΑΣΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να 'σαι καλά, Αντώνη!Η αλήθεια είναι ότι αυτό εδώ το μπλογκ είναι η ...ανάλαφρη εκδοχή της δουλειάς μου (λόγω καλοκαιριού). Τα δευτεράκια μου είχαν ... ψιλοσυνηθίσει να περιμένουν κάτι καινούριο κάθε λίγο και μου ζητούσαν να βάζω και το καλοκαίρι αναρτήσεις.Θέλησα να κρατήσω ζωηρό το ενδιαφέρον τους αν και είναι μικρά και δεν παίρνω ανατροφοδότηση. Από Σεπτέμβρη βλέπουμε πώς θα συνεχιστεί αυτή η ιστορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ό,τι πεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου ...
όταν δε θα το περιμένεις...
Χιουμοράκι...